Hormoon Balans

Van eetlust naar eetrust en jouw hormonen in balans. Ik maak dit plan persoonlijk voor jou aan de hand van jouw bloedwaarden.

natuurlijk eet je zo
hormoon balance

Herken je dit?

Jouw hormonen vliegen alle kanten op.

Je sleept je zonder energie door de dag heen.

Je bent niet te genieten als je niet op tijd kunt eten.

Je hebt al veel diëten geprobeerd, en weet niet meer wat goed is voor jouw lijf.

Wil je graag:

Opstaan vol energie

Van eetlust naar eetrust

Fluitend door jouw menstruatie heen

Weer in jouw oude spijkerbroek passen

Precies weten welke voeding goed is voor jouw lijf

natuurlijk eet je zo

Het hormoon balans traject is bewezen effectief bij:

PCOS

Overgewicht

Overgangsklachten

Menstruatieklachten

Zwangerschapswens

Wil jij afrekenen met jouw zwembandjes en weer fluitend de dag door? Meld je dan aan.

Hoe ziet het hormoon balans traject eruit?

Fase 1

Tijdens deze reinigingsfase eet je twee dagen heel licht. Dit zorgt ervoor dat jij begint met een schone basis. Ook kom je hierdoor in jouw vetverbranding. Hierdoor zal je ook geen honger hebben.

Fase 2

Deze fase duurt minimaal twee weken, en totdat jouw doelen bereikt zijn. Deze fase helpt je om jouw hormonen weer in balans te brengen met behulp van de voor jou geschikte voedingsmiddelen, in de juiste hoeveelheden en combinaties. Het is geen uitzondering dat mensen in de eerste twee fases binnen 3 maanden 12 kg afvallen.

Fase 3

In deze fase gaan we ook voedingsmiddelen toevoegen die niet in jouw plan staan. Hoe reageert jouw lijf hierop? En is het nog steeds lekker? Zo leer je welke voeding bij jou past. Dit is belangrijk om niet terug te vallen in jouw oude patroon, maar gezond blijft eten.

Fase 4

Gefeliciteerd, jij hebt jouw doelen bereikt en behouden!
Door een verandering van eetgedrag en leefstijl krijg je op de lange termijn de beste resultaten voor jouw gezondheid.

Dit gaan we doen tijdens het traject

speech bubble

Intakegesprek

Hierin bespreken wij jouw klachten en doelen. Maar ik kijk verder dan dat zodat ik alle puzzelstukjes heb die te maken hebben met het ontstaan van jouw klachten.
diary

Leefstijldagboek

Als voorbereiding op jouw intakegesprek vul je vier dagen een leefstijldagboek in. Zo krijg ik een duidelijk beeld van jouw eetpatroon, maar ook van stress, energie en slaappatroon.
heartbeat

Gezondheidsrisico’s

Tijdens het intakegesprek bespreken wij jouw gezondheidsrisico’s en welke doelen jij wilt behalen tijdens het traject.

test

EMB test

Met deze bloedtest kan ik jouw voedingsplan nog persoonlijker maken waardoor je nog sneller resultaat zult zien. Verder geeft de testmethode inzicht in tekorten, hormonen en stressniveau. Hiervoor neem ik tijdens het intakegesprek via een vingerprik bloed bij jou af, en stuur deze naar het laboratorium.

flask

Laboratoriumtesten

Meting van 38 bloedwaarden. Deze zijn nodig om een persoonlijk voedingsplan voor jou te maken. Dit zorgt ervoor dat jouw hormonen in balans komen, jouw stofwisseling optimaal wordt en dat je sneller vet verbrand. Na het intakegesprek krijg je een uitnodiging om op een prikpunt bij jou in de buurt bloed af te laten nemen.
neuron

Neuro4 Profiel

Te weinig energie, niet kunnen concentreren, overprikkeld, somber, verstrooid, emotie-eten of “gewoon” niet lekker in je vel? Jouw kracht, klacht en potentie is door deze test duidelijk in beeld. Deze Neuro4Profiel test is en vragenlijst die jij thuis op een rustig moment kunt invullen.
clipboard

Persoonlijke voedingsplan XL

Aan de hand van alle informatie uit jouw intakegesprek, bloedwaarden, Neuro4Profiel en gezondheidsrisico’s wordt jouw persoonlijke voedingsplan gemaakt.
consulting

Adviesconsult

Tijdens dit consult ontvang jij jouw persoonlijke voedingsplan. Je krijgt hier een uitgebreide uitleg en startpakket bij. Daarnaast meten wij jouw startwaarden en als je wilt afvallen maken wij ook een voor-foto. Op deze manier kan je goed zien wat het effect van jouw persoonlijke plan is. 

advice

8 vervolgconsulten

In deze consulten bespreken wij hoe het met jou gaat. Welke klachten zijn verminderd en welke uitdagingen kom je tegen. Ook meet ik elk consult jouw gezondheidsrisico’s en geef ik aanvullend advies om deze gezonde leefstijl helemaal eigen te maken.
contact

Tussentijds contact

Tijdens dit traject mag je mij tussendoor mailen of een berichtje sturen voor vragen. Maar je mag natuurlijk ook delen hoe goed het gaat!
facebook

Besloten Facebookgroep

Bij dit traject krijg je toegang tot een besloten groep op Facebook van ruim 3000 deelnemers. Iedereen in deze groep heeft een persoonlijk voedingsplan laten maken. Hier kan je inspiratie opdoen voor lekkere recepten, en jouw successen delen.

Ervaringen

Inmiddels ben ik twee weken bezig met mijn afgestemde voedingsplan. Natuurlijk eet je zo en het resultaat is nu al bizar: - Ik word weer voor 8 uur wakker - Heb energie om te sporten - Ben 4.5 kilo kwijt - Herken m’n buik niet meer terug: Het was een ballon en kon m’n broeken niet dicht. Nu nagenoeg plat. - Ik ben iets minder emotioneel omdat mijn hormonen weer in balans zijn.

Anne

Bij Amélie kreeg ik handvaten om niet alleen mijn eetpatroon maar ook mijn leefpatroon om te gooien en liefde te creëren in mijn eigen lijf.

Hanneke

Lieve Amélie, ik ben blij met jou als therapeut, je helpt en ondersteunt en bemoedigd om door te gaan als het even tegen zit. Met de app en Facebook groep kan ik mijn menu's uitbreiden of aan passen en heb ik een lekkere maaltijd, zonder honger. Blij met het resultaat!

Agnes

Veelgestelde vragen

Na het intakegesprek heb jij binnen 2-3 weken jouw persoonlijke voedingsplan! Kies voor jezelf een rustig moment uit waarop jij wilt starten.
In het programma zitten enkel echte en natuurlijke voedingsmiddelen zoals groente, fruit, zuivel, soja, vlees, vis, eieren, bonen, paddenstoelen, roggebrood, havermout, aardappelen en rijst. Welke voedingsmiddelen er precies in jouw menu zitten is afhankelijk van jouw bloedwaarden. Je eet hierbij in ieder geval geen suiker, tarweproducten en alcohol.

Dat is afhankelijk van jouw klachten, maar ook van hoe intensief de begeleiding is die jij nodig hebt. Gemiddeld duurt dit traject 9 maanden.

Als jij jezelf hierin herkent, dan is dit niet het traject voor jou. De hormoon check en hormoon reset zijn wel mogelijk.
– Als je ondergewicht hebt
– Tijdens zwangerschap en lactatie
– Bij een puur plantaardig dieet

Tarief 

1x 1190, 2x 595 of 3x 397 euro

Vergoeding is (gedeeltelijk) mogelijk vanuit de aanvullende verzekering.

natuurlijk eet je zo
Scroll naar top