Hormoon Check

Jouw kickstart om lekker in jouw lijf te zitten. In een kort traject zetten wij samen jouw hormonen weer op de rit, en weet je welke voeding écht goed is voor jouw lijf.

natuurlijk eet je zo
hormoon reset

Herken je dit?

Je zit niet lekker in je vel, en wilt graag weten waarom.

Je bent de pil beu, maar weet niet goed hoe je het beste hiermee kunt stoppen.

Je ziet door alle hypes het bos niet meer, wat echt gezond om te eten?

Je hebt een lade vol supplementen, maar geen idee welke écht goed voor jou zijn.

Wil je graag:

Handvatten om voor een gezond voedingspatroon dat bij jou past.

Een gezondheidscheck zodat je kan zien hoe het met je gaat, en waar je op kunt letten.

Stoppen met de pil omdat je wilt overstappen op hormoonvrije anticonceptie of zwanger wilt worden.

natuurlijk eet je zo

Laat mij je dan begeleiden. Met dit traject heb jij binnen drie weken jouw persoonlijke leefstijlplan. Ik leer je wat je kunt eten om weer vol energie uit bed te springen.

Wil jij afrekenen met jouw klachten en weer lekker in je vel zitten? Meld je dan aan.

Dit gaan we doen tijdens het traject

speech bubble

Intakegesprek

Hierin bespreken wij jouw klachten en doelen. Maar ik kijk verder dan dat zodat ik alle puzzelstukjes heb die te maken hebben met het ontstaan van jouw klachten.
test

EMB test

Bij dit onderzoek wordt naast de reguliere waarden via microscopisch onderzoek ook gecontroleerd op een groot aantal complementaire waardes. Verder geeft de testmethode inzicht in optimale waardes qua vitaminen en mineralen en eventuele absolute tekorten. Hiervoor neem ik tijdens het intakegesprek via een vingerprik bloed bij jou af, en stuur deze naar het laboratorium.

 

diary

Leefstijldagboek

Als voorbereiding op jouw intakegesprek vul je vier dagen een leefstijldagboek in. Zo krijg ik een duidelijk beeld van jouw eetpatroon, maar ook van stress, energie en slaappatroon.
heartbeat

Meting vam gezondheidsrisico’s

Tijdens het intakegesprek meet ik jouw gezondheidsrisico’s. Ik meet jouw bloeddruk, gewicht, vetpercentage en metabole leeftijd.
neuron

Neuro4 Profiel

Te weinig energie, niet kunnen concentreren, overprikkeld, somber, verstrooid, emotie-eten of “gewoon” niet lekker in je vel? Jouw kracht, klacht en potentie is door deze test duidelijk in beeld. Deze Neuro4Profiel test is en vragenlijst die jij thuis op een rustig moment kunt invullen.
clipboard

Persoonlijke voedingsplan

Aan de hand van alle informatie uit jouw intakegesprek, bloedwaarden en gezondheidsrisico’s wordt jouw persoonlijke voedingsplan gemaakt.
consulting

Adviesconsult

Tijdens dit consult ontvang jij jouw persoonlijke leefstijlplan. Aan de hand van de uitslagen en jouw doelen adviseer ik welke voeding, leefstijl veranderingen en supplementen het beste voor jou zijn.
advice

2 vervolgconsult

In deze consulten bespreken wij hoe het met jou gaat. Welke klachten zijn verminderd en welke uitdagingen kom je tegen. Ook meet ik elk consult jouw gezondheidsrisico’s, bespreken wij jouw leefstijldagboek en geef ik aanvullend advies om deze gezonde leefstijl helemaal eigen te maken.
contact

Tussentijds contact

Tijdens dit traject mag je mij tussendoor mailen of een berichtje sturen voor vragen. Maar je mag natuurlijk ook delen hoe goed het gaat!

Ervaringen

Amélie neemt uitgebreid de tijd voor jou als cliënt. Daarnaast krijg je heel veel waardevolle informatie en is er altijd de mogelijkheid vragen te stellen. Door het traject wat ik gedaan heb, ben ik weer een stuk dichterbij een leven met minder buikpijn en minder hormoonklachten.

Marlous

Amélie heeft me geholpen om de puntjes op de i te zetten en ze dacht goed mee over welke supplementen passend zijn in mijn zwangerschap.

Hanneke

Veelgestelde vragen

Na het intakegesprek heb jij binnen 2-3 weken jouw persoonlijke leefstijlplan! Je kunt hier direct mee starten.

Ik adviseer echte voeding, zonder toevoegingen of gekke ingrediënten. Dat is soms even omschakelen, maar als je de omslag hebt gemaakt is het veel eenvoudiger boodschappen doen en koken. In dit traject eet je vanaf dag één op jouw gevoel.

Dit traject duurt ongeveer 16 weken. Hierin heb je een goede basis gelegd voor een gezonde leefstijl.

– Als je wilt afvallen, dan past het hormoon balans traject bij jou.
– Als je door een dieetverleden niet meer op gevoel kunt eten, dan past het hormoonbalans traject bij jou.

– Als je darmklachten, hevige hormoonklachten, PCOS of endometriose hebt, dan past het hormoon reset of hormoon balans traject bij jou.

Tarief 

1x 490 euro of 2x 245 euro

Vergoeding is (gedeeltelijk) mogelijk vanuit de aanvullende verzekering.

amelie taal
Scroll naar top