Referenties

Hieronder kun je lezen hoe andere mensen
hun behandeling of trajecten hebben ervaren.

Wil jij dit ook?
Neem contact op voor het inplannen van een afspraak of een gratis mini-consult!

natuurlijk eet je zo
natuurlijk eet je zo

Gisteren heb ik bij Amelie een energetische massage gehad.
Ik ervaarde een heerlijke rust en totale ontspanning. Het was fijn om de warmte en energie vanuit haar handen te voelen en merkte dat het zoveel meer was dan bij een wellness massage.

De uren erna was ik nog zo ontspannen en heb sinds lange tijd heerlijk rustig kunnen slapen!
Ik zal zeker deze behandeling gaan herhalen en raad het iedereen aan!

Angelique

Hoewel ik in het begin wat sceptisch was, heb ik echt veel baat gehad bij de cupping sessie.

Ik voelde me erg serieus genomen doordat er eerst een intake is en je hierin al meedenkt en ook adviezen geeft, dit vond ik een prettige start.
Je zorgt voor een ontspannen en prettige sfeer en de cupping zelf was zeker niet pijnlijk, waar het wel gevoelig was had je goede alternatieven.

En het mooiste: ik voelde mij nadien
echt lichter en meer ontspannen!
Dit effect is niet meer weg gegaan.
Ik kan het iedereen aanraden 🙂

Kim

Door het vinden van de antwoorden op zo veel vragen, door naar t lichaam te luisteren en het te ondersteunen komt er een schifting in alle lagen van het mens zijn. Dat gun je iedereen.

Margreet

Na jaren maagklachten te hebben gehad, advies en suppletie gekregen.
Dit heeft enorm geholpen, en ik ben nu klachtenvrij! Nog altijd heel dankbaar voor.”

Anoniem

Bij Amélie krijg je een compleet beeld van je gezondheid. De adviezen en wat je kan doen om je gezondheid en conditie te verbeteren zijn heel goed op te volgen en het geeft een merkbaar goed resultaat. Het is fijn dat dit zonder medicijnen kan die meestal weer nare bijwerkingen geven maar door je lichaam te ondersteunen met gezonde voeding, beweging en (tijdelijk) met supplementen. Zij is op een goede en prettige manier betrokken bij je als klant. Het is fijn te merken dat ze zelf ook blij is als je gezondheid verbeterd.

Martina

De behandeling door Amélie heeft mij veel goeds gebracht. Ik voel me fitter, slaap beter, heb meer energie en ben af van mijn dagelijkse maag/darm klachten.

Het heeft me bewust gemaakt van de relatie tussen het voedsel dat je eet en hoe je lijf zich voelt. In mijn geval bleek er sprake van o.a. intoleranties en om dat uit mijn dieet halen was een behoorlijke aanpassing, maar de motivatie groeit behoorlijk als je je dan zoveel beter gaat voelen.


En als je lijf meewerkt wordt je humeur ook stukken beter :-). Een aanrader!

Annelies

Ik had last van stress, angst en daarnaast overgewicht wat resulteerde in overeten, een angststoornis en weinig zelfvertrouwen in mijn eigen lichaam. Bij Amélie kreeg ik handvaten om niet alleen mijn eetpatroon maar ook mijn leefpatroon om te gooien en liefde te creëren in mijn eigen lijf. Haar advies naar mij: Wees niet te streng voor jezelf, maar wees LIEF voor jezelf. Dit is nu ondertussen mijn levensmotto geworden. Ik ben er nog niet helemaal, maar ik ben erg goed op weg en voel mij met de tips, de steun en het constante vertrouwen van Amélie een gelukkiger mens.

Hanneke

Ik ben goed en deskundig geholpen door Amélie. Ze is vriendelijk, duidelijk en heeft kennis van zaken.

Marjet

Fantastisch handvat, wat je met een bloedtest over je tekortkomingen in je lichaam te weten komt, het heeft mij heel veel geholpen ben er nog niet maar op de goede weg

Astrid

Amelie helpt op een professionele en ondersteunende manier. Erg fijn.

Marcel

Amélie neemt uitgebreid de tijd voor jou als cliënt. Daarnaast krijg je heel veel waardevolle informatie en is er altijd de mogelijkheid vragen te stellen. Door het traject wat ik gedaan heb, ben ik weer een stuk dichterbij een leven met minder buikpijn en minder hormoonklachten.

Marlous

Fijn contact en goede adviezen.

Dominique

In korte tijd veel positieve resultaten

Lotte

Na jarenlang te hebben gevochten met eczeem op mijn handen kwam ik terecht bij Amélie. Het beste wat ik ooit gedaan heb! Mijn handen zijn weer mooi en eczeem vrij geworden en na 3 maanden heb ik nog steeds geen last van jeuk of uitslag. Dankzij Amélie heb ik ook veel meer energie en minder angst. Ik kan nu weer vroeg uit bed springen om de wereld aan te pakken!

Marta

Amélie heeft me geholpen om de puntjes op de i te zetten en ze dacht goed mee over welke supplementen passend zijn in mijn zwangerschap.

Hanneke

Amélie is mega kundig, maar daarnaast ook oordeelloos en invoelend. Voor mij zo belangrijk. Go there!

Anne

Lieve Amélie, ik ben blij met jou als therapeut, je helpt en ondersteunt en bemoedigd om door te gaan als het even tegen zit. Blij met het resultaat! 

Agnes

        Je bent heerlijk praktisch!

Anoniem

Ik ben super blij dat ik een traject volg bij Amélie van natuurlijk eet je zo. Ik had al een tijd last van slaapproblemen, en het lukte maar niet om beter te gaan slapen met medicatie. Amélie heeft me enorm geholpen om door middel van voeding en levensstijl ervoor te zorgen dat ik in-/ doorslaap! Ik vind het nu heerlijk als ik naar bed mag! Maar naast het slapen heb ik ook meer energie, zit ik beter in mijn vel, is mijn huid rustiger en komt mijn hormoonhuishouding op orde! Ik ervaar nu dat voeding zoveel doet in je lichaam! Ik wil voortaan "samenwerken" met mijn voeding in plaats van dat het me tegenwerkt. Dat levert me veel meer op!

Anne-Renske

Eerlijke, prettige en deskundige benadering.

Monique

Als je van koken en eten houd, je komt in de overgang daarna in een nieuwe fase terecht. Voor je het weet wordt je te zwaar ,de kleding zit te strak of wordt een maatje groter. Je bent zeer vermoeid., elk pijntje voel je tot in gewrichten toe. Je zou het willen weten maar weet niet hoe? Dan wordt het tijd dat je zelf iets onderneemt het gaat tenslotte om jou! Natuurlijk eet je zo is een praktijk voor voeding en leefstijl met medische achtergrond dus serieus. Door middel van een grondig bloedonderzoek zijn er vele vage klachten duidelijk geworden. Gelukkig is hier dmv gezonde leefstijl en voeding hier iets aan te doen. Persoonlijk begeleiding ervaar ik als prettig, ik sta open voor nieuwe tips. Soms met vallen en opstaan, maar inmiddels wordt een nieuw manier van eten ook gewoon. Ik ben mentaal en fysiek sterker geworden kortom meer in balans. En kleding kopen met een maatje kleiner, dat wil toch iedereen.

Anoniem

Inmiddels ben ik twee weken bezig. Ik word weer voor 8 uur wakker, heb energie om te sporten en herken m’n buik niet meer terug: Het was een ballon en kon m’n broeken niet dicht. Nu nagenoeg plat. Ik ben ook iets minder emotioneel omdat mijn hormonen weer in balans zijn.

Anne

Inmiddels is het alweer een jaar geleden dat ik bij jou in de praktijk kwam omdat ik te weinig energie had en beetje bij beetje bleef aankomen. Nu een jaar later heb ik veel meer energie en ben ik 10 kilo lichter. Jij was hierin de eerste stap naar bewustwording. Dit heb ik beetje bij beetje uitgebouwd en hierin een balans gevonden waar ik me prettig bij voel en wat ook voor de lange termijn prima vol te houden is. Dank je wel hiervoor!

Marloes

Ik kwam bij Amélie met langlopende buikklachten en daarnaast heb ik Reumatoïde artritis. Ze gaf mij goed advies en nam echt de tijd om uit te zoeken hoe ze mij kon helpen. Met veel goede tips en aanpassingen in mijn voeding zijn mijn buikklachten afgenomen, en bij mijn reuma de klachten verminderd. Bedankt Amélie!

Neline

Amélie neemt uitgebreid de tijd voor jou als cliënt. Daarnaast krijg je heel veel waardevolle informatie en is er altijd de mogelijkheid vragen te stellen. Door het traject wat ik gedaan heb, ben ik weer een stuk dichterbij een leven met minder buikpijn en minder hormoonklachten.

Marlous

Heel veel inzichten gekregen waar ik ook na de consulten mee verder kan. Erg blij dat in mijzelf dit traject heb gegund. Daarnaast wil Amélie contact blijven houden, ze is oprecht geïnteresseerd in mijn vorderingen.

Aafke

Amélie luistert goed naar je
en zet zich in om je te helpen om verbetering van je klachten te krijgen.

Pauline

Professionele begeleiding en een succesvol behandelplan, een aanrader.

Margo

Goed en laag drempelig, luisterend oor en zorgt voor een goede plan van aanpak.

Lydia

Scroll naar boven